onsdag 28 oktober 2009

EN LITEN HISTORIA MED GUL-STICKIGA BILDER...

...om insidan av vårt hem som ju är någon annans hem egentligen! Och dom har vi inte ens träffat, för dom är ute och reser i tre månader. Lia som vi hyr av bor ju på övervåningen tillsammans med de andra 3 som också bor där, så undervåningen är ju vår... Det vi vet är att det är ett par som brukar bo här, att dom har en liten bebis.

Vi diggar kastrull-upphängningen och ljusslingan i köket...

I ett av fönstrena finns de här söta ankorna som man kan skruva upp så dom simmar. Men vad handlar andliga te-kannan om? Jag har ingen aning... Är det så att vi kanske kan önska oss nåt av den eller? Kanske kommer det ut en ande som ger oss tre önskningar... Men vår Bondi-Beach-dröm är ju redan uppfylld! Så vad ska vi då önska?

Dörrens fina gardin. Fulsnygg och grym!

Speglar har vi gott om. Gör ju att det känns större såklart! Här är det den fantastiska spegeln som hänger över toalettstolen...

Okej vi har satt lite egna spår av oss också, dessa Hawaii grillhandskar fyndade vi såklart på second hand. Okej det här är inte Hawaii, men det är ju vårt Hawaii ändå! Malin Grönborg, vill du ha dessa sen när vi drar hemåt? Du som var i Hawaii på riktigt och levde surfliv i tre månader =) (Malin är min vän och kollega, en grym fotograf, kolla in hennes Hawaii-blogg här)

Den rosa gardinen i fönstret, haha, kan någon förklara denna upphängning? Vi har börjat förlika oss med den...

Under sängen kunde vi fynda både en keyboard och ett stativ.

Sist, men absolut inte minst, ett blinkande hjärta som hänger utanför ett fönstret med rosa gardinen. Klockren till jul och nyår ju! Men vi kommer nog tjuvstarta och tända den redan när vi har vår "house warming", vi har ju fått lära oss att inflyttningsfest heter så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar