torsdag 17 december 2009

DAGENS DOS AV JUL

En mandarin på stranden, ja det var ett av dagens försök att hitta julestämningen som förövrigt känns väldigt borttappad i år. Mandarinen var god, tropisk, inte särskilt svenne julig och hade 5 kärnor i varje klyfta... Dagens andra försök var däremot lite bättre, vi hade allsång på morgonkvisten och sjöng juuuul, jul strååålande jul glans över vita skoooogar nanananaa. Vi sjöng hela, för vi har sparat sånghäftet från luciafiandet i svenska kyrkan.
Well, well mer då? Idag har Mandy har postat "julkort" i form av beachbilder, jag har shoppat i konstnärsbutiken och Wellan har extraknäckt som massör. Vi har även tittat på blixtar och dunder över en utsökt middag i backyarden. Jag, Candy, Wellpapp, Katrina och Claire åt bland annat en stört god röra med pumpa och cashewnötter.
Nu är det vaaaarmt nanting ute! Åskan drog med sig hetta! Inatt blir en natt utan dunitäcket. Go natt! Och framför allt GOD JUL!!!

2 kommentarer:

  1. Ni verkar ha det varmt och gott, till skillnad
    från oss som har 18grader kallt, frost i träden och knarr under skosulorna, det har sin tjusning det också. Inne har vi det dock varmt och skönt och julpyntat.

    Bamsekramar till er alla
    från Backmans

    SvaraRadera
  2. Jamen ooo så myche härligt hä låt kära mor! Björnekramar till er!

    SvaraRadera