måndag 14 december 2009

INTE BARA SOL OCH SURF?

En riktigt seriös byline-bild på journalist-teamet Wellpapp & Mändy Candy. Jåå det är sant, vi surfar inte bara även om det verkar som det. Och solen skiner inte bara för t ex idag så regnar det här. Vi som numera är så vana vid sol och värme tycker ärligt talat att det är riktigt skönt med en mulen dag... Då kan vi med gott samvete hänga vid våra äpple-laptops och fokusera. Jobba jobba jobba!
Ps. Fantastico-Lb-konstnär-uti-fingerspetsarna jobbar på bra hon med såklart! Hon är snart på gång med en spännande release... Så håll ögon och öron öppna!

5 kommentarer:

  1. Tjejer! Vad är det för spännande projekt ni arbetar med? Hade varit kul att veta, men förstår om ni vill hemlighålla det för andra snyltare som kan sno era idéer! ;)
    Ta hand om er!
    KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Hur gick det föresten linda, med elle-tävlingen?? :)

    SvaraRadera
  3. Hej LB,
    Ikväll hemkomna från Budapest där vi tillbringat helgen, i frånvaron av Luciafirande. Men en finfin julmarknad som erhållit priser för att det håller en genuin hantverksmässig nivå. Glühwine att värma sig med och spelemän och -kvinnor på gator och torg. Härlig stämning trots barnmark. Snön får vi tids nog här hemmavid. Kramar från BoJ

    SvaraRadera
  4. Oj,,,,, barmark skall det förstås vara...!!
    /BJ

    SvaraRadera
  5. Men så härligt det låter B och J!!! Ni e riktiga livsnjutare ni! Budapest verkar väldigt kulturellt och vackert! Och spännande arkitektur! Hoppas ni har en massa julstämning nu oppa Målargatan! Julekramar från mig till hela familjen! :)

    SvaraRadera