måndag 23 november 2009

IDOL, AFRIKAGRYTA Å GRYMMASTE BRUDARNA!

Igår hade vi en mysig, fin, HET dag här i Sydney, termometern visade 40 grader.
På morgonen hängde vi vid Bronte beach och simmade lite, solade och yogade. Sedan på kvällen var vi bjudna på middag och idol hos fyra supersöta mariestadstjejer som vi träffat här nere. De hade lagat afrikansk gryta med jordnötter, jordnötssmör, krossade tomater, kikärtor och grönsaker, helt fantastiskt!!!!
Sedan såg vi Australienska idol finalen, den direktsändes från Norra Sydney, vid Operahuset och det såg ut som det vara massor med folk.
Det lite lustig var att de två idol finalisterna fick knappt sjunga något. För sången stod istället: Mika, Michael Bubble och andra kända sångare här i Australien. Konstigt! Vann det gjorde Stan Walker, killen på bilden. Mmm jag tror kanske inte att ni kommer att höra han på svensk radio särskilt snart, men bra att veta för framtida TP spel. Jag tycker iallafall att våra svenska idoler håller mycket högre klass, Tove är min favorit, grym brud och bara 16 bast holibaloba!!!!!

3 kommentarer:

  1. Hej alla fina! Så underbart att få följa er "downunder" Har blivit en favvosida att gå in på och drömma sig bort sig bort en stund. Nu är det 23:e november, skyltsöndag i antågande och ute är det spöregn - vad är det för nåt?!?! William är livrädd att Tomten inte ska hitta hit utan snö ;0) Tack Amanda för det superfina korten. Kramis från oss på Furuvägen

    SvaraRadera
  2. Hej fina fina! Vad roligt att höra från er och kul att ni hittat bloggen :) Hahah du får hälsa Wille att tomten han har världens bästa GPS, så han går aldrig fel:) Skickar en massa sol till er och hoppas även på att ni får en massa snö!!!! Kramar!!! Amanda

    SvaraRadera
  3. Oh i LOVE peanut butter curry! Its from west africa? I havent had it in ages! Who are these friends of yours!?

    SvaraRadera