tisdag 3 november 2009

VÅR TRIO HAR UTÖKATS TILL FEM!





Igår utökades vår familj, de nytillkomna är Jessica "Jeskan" Larsson och Anja Lundström. De är ute på en fyramånaders rundresa och passade på att komma och hälsa på oss, det är helt underbart att ha dem här!
Idag började vi dagen med att hänga på beachen, vi har haft 38 grader!!! Sedan strosade vi runt i Bondi och visade brudarna våra favoritställen, käkade lunch på Lauries vegetarian. Det är en vegetarisk restaurang där man får välja mellan en massa vegetariska rätter, buffé style. Deras paradrätt är deras persiska ris med valnötter som är kryddat med kanel, smakar ljuvligt. Jag har som varit lite orolig för att Jeskan inte ska gilla vår mat, eftersom hon inte alltid brukar gilla det jag gillar i matväg, så jag hade köpt hem lite mat som jag trodde hon skulle gilla. Det var typ australiensk hushållsost, vanlig mjölk istället för sojamjölk och så, det var dock en nitlott för hon käka typ allt utom det, haha man tror man känner sina vänner så väl men ibland förvånar de.
Nu ikväll har vi gått runt lite längst kustpromenaden och tillslut hamnade vi nere på stranden, Wellpapp tog fram kameran och brudarna började go bananas.


3 kommentarer:

  1. och till råga på allt så var det ju edward-måne! he var som menat för oss!

    SvaraRadera
  2. Genast så kännst det lite mer ruttet att man sitter här hemma..

    SvaraRadera
  3. Sanna, du är alltid här med oss i tanken!!!! Skrolla ner i bloggen så kan du läsa om en intressant tjej som vi alla här saknar och diggar fett!!!
    PUSSAR!

    SvaraRadera